"First Anniversary Blog & Birthday GIVEAWAY"

selamat sejahtera .. 
hoho*gaya atok perut boncet yang suka lalu corong asap* , selamat hari guru untuk ex-guru SMK TUN SARDON .. ehh apa pula ex , you oulls*gaya pondan* masih tersemat dalam hati tapi nurul tahu nurul takde dalam hati cikgu2 semua .. yela mana muat nak letak nurul dalam hati cikgu2 semua kan ? kelakar tak ? gelak cepat*halakan pisau dekat cikgu* ! ..ampun2 :)

gua exceli nak update pasal GA .. 
fuhhh taksabar gua nak menjoinkan diri gua ni hah ..tapi dia punya closed day .. mak aihhh lama  nawwwwww .. gua sempat turun berat 100kg .. fuhhh impian tu :) ..nak GA apa ?

*banner cun , touch guna jari please*

sponsor cute miut :



1 x Meme Tote Bag by Faten Osman - BLOG | PAGE | BLOG
1 x Top / Blouse by Senorita Sista Closet - BLOG | PAGE
1 x set Chiffon Rose, 1 x Bawal 3 Tone, 1 x Bawal Printed by D' Golden Apple - BLOG | PAGE
1 x Topup RM5 by Cik Yatt - BLOG | PAGE
3 x Topup RM5 by Shag Comot - BLOG | PAGE | PAGE
1 x Pair The Prodigurl Lens by Quen Attack - BLOG | PAGE
3 x Accessories by Dee's Closet Shop - BLOG | PAGE
1 x Jewelry by N.N.R Online Shop - PAGE
10 x header(transparent) by Dayah - BLOG | PAGE



Entry lengkap :D .. kalau ada terkurang bagitahu okayy ♥

4 comments:

  1. lengkap dah tu. hihi :D
    thank you sebab join GA Diana! GOOD LUCK dear! ;)

    btw, awak dapat voucher sebab awak antara yang terawal join GA. sila email ke ftndiana@ymail.com

    ReplyDelete
  2. Try ur luck in my lucky draw RM100: http://myownlilstory.blogspot.com/2012/04/lucky-draw-rm-100.html

    ReplyDelete
  3. UPDATE!
    ada sponsor baru, sila like / follow k? :)
    syarat nombor 4 dibatalkan :D
    Thank you,

    ReplyDelete

tinggalkan ayat manis korang :)