Giveaway : 3-lens LOMO Style Film Camera by Amercorner.com

1 comment:

TAKNAK TAIP  PANJANG2 , TERJAH JE BANNER DEKAT BAWAH NI OKAYY :(



hope i`m the luckiest one :)

Thanks to NabilaMedan

1 comment:

selamat malam . dah mandi ke semua ni ? kalau belum , bawa2lah mandi sana .. ucukk no ni hah :)

Seperti tajuk diatas , aku nak berterima kasih kepada ketua kampung , para hadirin hadirat sekalian .tak tak , sebenarnya nak berterima kasih pada adik nabilamedan yang comel lagi cute ni :) exceli , entry ni nak bagi korang yang join GA nabila ni panas , wooooo ~HAHAHA :DD jemput ketawa syaitoooonn dengan aku cepat .bagi sesiapa yang join dan menang GA nabila , mehh kita buat blogger lain jeles dengan kita . well , seperti yang korang tahu dekat sini , aku adalah salah sorang pemenang dan aku dapat apa ? dapat shawl . fuhh cantik . baru je abang posmen yang handsome macam aeril zafril tu hantar . nak tengok betapa excitednya aku bila dapat surat yang mengandungkan mengandungi shawl tu .apa2 pun kita , jemput tengok semua .

sebelum dikoyak rabakkan . see , omeyy je nabila balut*betulkan ayat aku?* 
sampai nak buka pun serba salah , sebab bungkus tu cantik no :)

 after dikeluarkan ,siap ada blogger card lagi . nampak dekat atas tu ? 'it`s my lucky day ? fuhh memang lucky day aku lah .

 serakusnya , inilah hasilnya . cantik kan ? please jeles ~


omeyy kan ? 

muka excited aku lepas dapat shawl ni . dah jangan tengok lelama . aku pakai susuk ni !
kang terpikat kang !

btw , terima kasih banyak2 sebab pilih aku . kalau ada buat GA lagi , jangan lupa ajak tau . 
aku bolot semua hadiah . wawawawawawa*ketawa syaitooon lagi*

kbhaii 
Lots Of Love :
Yuyun Shafiqah Jamaludin



Kentut sepah sepah (entry menggedik)

No comments:

selamat malam .. bagi2 yang tengah sedap menyantap santap sentap nasi 10 pinggan tu , baik berhenti ! baca entry aku ni dulu :) orang cakap 'tuah ayam nampak dikaki , tuah manusia siapa yang tahu ' kann ? kann ? ehh uolls , ayam tu kalau dah kais2 tanah tu nak yakkkk , agak2 dia basuh kaki dia tak ? ehh ayam kalau nak yakkkk , kais tanah ke ? OMG , tu kucing bukan ayam .. see , kann aku dah kata baik berhenti makan , sebab aku nak cerita pasal yakkkkk cirit je ni hah .. Yuna kalau baca ni , sure dia terajang2 perut aku yang monggel plus comel macam perut rosnah mat aris :) kau hadooooo ?

cerita pasal kentut . aku ada pengalaman ,err maksud aku kenangan paling sedih sengal yang aku pernah ada dalam akal bijak aku ni :) kisah dimulakan begini . drum roll please *dupdap dupdap dakdikduk -,-' ?

umur aku baru injak*injak ehh* 8 tahun .masa tu ,pakcik aku yang aku panggil cik ajib bawa aku naik kereta .puihhh excited kemain sambil buat lompat penyu depan rumah padahal naik kereta je kot .excited tu mengalahkan naik kapal selam :DD .. itulah orang kalau dah excited sangat sampai nak buat majlis kesyukuran 100 hari 100 malam sebab dapat naik kereta .see , amik kau ! protttttt ~ aku terkentut siot dalam kereta .fuhhhhh lega macam baru lepas yakk yang aku simpan setahun punya stok .haaaaaaaaaa :DD .kau fikirlah , umur 8 tahu tahu apa je ? dah puas kentut tu ,pakcik aku cakap :
cik ajib : woii nurul , kau kentut ehh ?
yuyun : wangi tak ?
aku buat muka bodoh je .padan muka dia .sibuk sangat nak suruh aku naik kereta dia . amik kau ! padahal time tu aku tengah nak yakk boleh pula dia paksa2 aku .kann dah kena penangan boom setahun punya stok .Lari aeril zafril ni kalau dapat perempuan macam aku .pengotor ke ? tak tak*buat muka tak bersalah* itu bukan pengotor tapi itu perkara yang taksengaja sengaja dibuat2 .

lepas insiden tu , pakcik2 aku panggil aku chott sebab dia kata aku suka kentut sepah2 .perghhh aku panggil mael lambong lambung  laju2 kang ,baru tahu ! mesti korang geli nak kawan dengan aku kann ? takut aku kentut dekat muka korang kann ? ehh , sekarang aku dah tak kentut sebarang tau ~ gila kau nak kentut sebarang ? jatuh saham aku wehh .. cehhh dulu tak fikir pun jatuh saham pun , tu yang main kentut sebarang je .. sekarang ? gila kau ? hilanglah kecomelan aku yang macam izara aishah ni :)


kbaii :)
Lots Of Love :
Yuyun Shafiqah Jamaludin





Sayakah Follower Bertuah itu?

3 comments:

Mencari follower bertuah ..
ohh awesome , yuyun memang dah lama cari beg macam ni tapi dekat tempat yuyun susah nak jumpa ..
hope yuyun antara 2 follower yang bertuah :)


tag :

amy
nina
lily puteh

Saya Mahu T-Shirt Bride & Groom Tu

No comments:


tarikh : 01/07/2012

Contest : Berapa Harga Lauk Ni Kak?

2 comments:



harga : rm 5.00 
*murah ke ni ?*

NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah

7 comments:


Saya join Nikon GiveAway by Ieqah Blog Gajah kerana saya sangat meminati barangan nikon .. fuhhh kalau dapat kamera nikon dslr pun cntik :* .. kalau ieqah baik hati , kamera nikon dslr satu*macam minta makan dekat kedai mamak pula kan ?* .. saya sangat memerlukan pendrive kenapa ? kenapa ? sebab tak kira nak juga pendrive tu :) cik ieqah baik pilih yuyun*sambil pegang pisau* .. heeeee~gurau je :) 
apa2 pun , yuyun harap yuyun bernasib baik sebab pendive tu sangat omeyyy ♥

1st giveaway by Nabila Medan

3 comments:
 



Hadiah :
Lomo Camera  Untuk Seorang
Shawl → Untuk 2 Orang
Cute Keychain , Bear  Untuk 2 Orang
Cute Keychain , HelloKitty Face  Untuk 2 Orang
Cute Clip  Untuk 3 Orang
Simple Header  Untuk 2 Orang
Edit Full Blog  Untuk Seorang
Bloglist Selama Sebulan  Untuk 4 Orang
Special Doodle *yg ditempah*  Untuk 3 Orang

tag : 
syara 
akak omeyy
kakak comel 

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

42 comments:

Blog omeyy macam ni pun tak ramai follower .. kenapa ? mengapa ?
cissss -,-  .. harap ramailah follow lepas gua join segmen miss z ni :)
macam titanic : you jump , i jump  tapi ni 
versi blog       : you follow , i follow



miss Z berceloteh
*klik banner*

follower : 282

-kbhaii :)

Nak juga macam ni ke ?

No comments:

Tuhan memberi kita dua kaki untuk berjalan, dua tangan untuk memegang, dua telinga untuk mendengar dan dua mata untuk melihat. Tetapi mengapa Tuhan hanya menganugerahkan sekeping hati pada kita? Kerana Tuhan telah memberikan sekeping lagi hati pada seseorang untuk kita mencarinya. Itulah namanya Cinta.

cehhh .. geli geli badan macam kena geletek dengan ulat gonggok -,- .. ftttttt tak suka tak suka*gaya meimei*  ..gua yang jiwa keras*keras ke?* ni bermadah bagai ? tolong sediakan baldi please -,-' .. dah2 penat yuna tunggu nak baca entri gua ni pasal apa , sat ehh yuna , gua update sat :) .. ehh ehh dah lama tak stalk blog eijat ~ rindu pula dengan entri nak baling kelapa dia tu :) heeeeee ~

Sejak ibu meniaga ni , gua dah macam PA ibu dah .. ibu suruh tu , suruh ini , sampai gua nak pegi dating dengan caprice pun tak dapat .. gua busy gila macam gua pula yang masak semua lauk untuk jualan tu , well , gua anak kampung je bak kata jimmy pelikat cap gajah tonggeng tu ~ astaga , apa gua merepek dari tadi ? err gua nak story apa tadi ? siapa tahu gua bagi percutian honeymoon dirumah sendiri*ayat minta duit penampar* .. ohh gua nak cerita pasal blog gua yang omeyy ni .. omeyy kann kann ? nasha aziz pun kata comel kau ! jeleouslah tu kann ? 

hari ni , gua tak busy sangat .. asal gua tak busy ? ehh suka hati kitalah ~ fizo omar tak ajak pegi date hari ni tu yang tak busy sangat jadi bila dah takde benda kejadah nak buat , gua pun salinkan baju dari pink ke hitam ada bintik2 ungu .. omeyy kann ? exceli , gua taksuka pink sebab pink nampak macam girly sangat tapi sejak greyson chance belikan gua tudung kaler pink leopard gitu , gua terus jatuh cinta dekat greyson pink tu :) nyummmm nyummm pink ♥ .. sayang sangat dekat pink sampai semua dekat blog ni gua bubuh kaler pink .. tapi gua pelik , gangster comel dan kemetot datang jengah blog ni mesti kata : 

*nama dirahsiakan*

see , blog purple ? blog gua kaler pink lah ~ marah sangat ni ..tapi nasib baik dia kata blog gua comel kalau tak memang gua nak saman dia*tak memasal* ..tapi sebab korang suka sangat purple dan gua sememangnya minat purple juga so , background tu gua tukar kaler purple .. omeyy kan ? gua tahu gua omeyy :) (Y) 

Jika kita mencintai seseorang, kita akan sentiasa mendoakannya walaupun dia tidak berada disisi kita.

Nak tempah edit blog ?
sorry perkhidmatan tidak disediakan .. gua tak sampai hati nak hancurkan blog korang :)
jangan tengok lama2 blog gua ni tau .. nanti mata korang juling -00-


-kbhaii :)