MINI GIVEAWAY BY MANJA( I’m Limited Edition)

3 comments:

MINI GIVEAWAY BY MANJA( I’m Limited Edition)



okayy superb hadiah dia .. 
nak join ? takpayah lah join ..BHAHA :)




 
*klik banner kalau nak join

senarai sponsor :


 "WHY I THINK I'M LIMITED EDITION 
1. a very chubby but still look sexy ..(seksi bahagian mana ek ?BHAHA:D)

   2. a blogger who is very lazy person ..(memang pemalas pun , kering idea katanya)
3. english sangat berterabur tapi result SPM harituhh dapat C+ sebelum nih asyik dapat E ..
(ketawa terabur please ?)..
taklah limited sangat kan ? *tangan dekat bahu , mata ke atas*

"HADIAH YANG MENJADI PILIHAN DIHATI"
1.  1 set x syiria + inner silang/inner neck 
2. 1pc  x maxi dress 
3 . 2 x vintage accessories (chosen by the SPONSER)
Sponsored by  Hijabers Fashion Couture

agak agak boleh dapat tak ? kalau dapat , sumpah triple sayang dekat awak wahai cik manja sayang ♥

LINK FB :

Result SPM 2011

2 comments:

alhamdulilah .. yuyun panjatkan kesyukuran kepada ALLAH sebab bagi yuyun straight A  ..
acecehhhhhhh .. 
mohonnya macam tuhh , tapi nak buat camane .. takdapat A pun .. 
tullah datang sekolah lambat ..A  semua dah habis .. member member dah kebas ..
BHAHA :D 

nak tengok slip result yuyun ? 
nak tau result yuyun ?
okayy takboleh ..
^________________^

alalala ,kesian koranggg ..
meh tengok lah .. yuyun pun kalau takshare dengan korang lebihbaik takpayah buat blog kan ?
acecehhhhhh ..
kejap ehh tengah loading ..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TARAAAAAAAAAAAA !
erk -.-' .. hilang separuh pulak slip nih :(
2B , 1B+ , 2C+ , 4D ..
not bad right ? 
alhamdulilah .. walaupun A member semua dah kebas tapi semua nih lulus tau ..
I ♥ YOU SPM 2011 

tetiba tadi , ayah suruh masuk polis .. err = =' ?
taknak lah ayah .. akak taksuka .. nanti kurus akak (Y)

-kbhaii :)

perasan tak perubahan ?

No comments:
" yuhuuuuu " 
sumpah rinduuuu dekat encik pakwe ..
dah berhari-hari tak jumpa .. asyik gaduh je .. boring wokkk ~
okayy , dah2 .. yuyun bukan nak story pasal encik pakwe .. nanti korang geli geleman 
plus termuntah-muntah berlahak *ayat acecehhh ~
yuyun nak tanya , korang ada nampak perubahan ape-ape tak kat blog yuyun nih ?
makin cantik plus comel macam CikEmpunyaBlog nih or makin buruk maam korangg ? 
HAHA :) okayy gurau je ~

hah ~ ape yang korang perasan ? 
can you uolls tell me ? sape teka betul , yuyun cium dia ketat-ketat ~
BHAHA:D 

dengan berbesar hati yuyun nak bagitau yang yuyun dah diterima masuk ke kolej kejururawatan ..
ALHAMDULILAH~
tapi mesti lepasnih , yuyun kekurangan tenaga plus masa untuk menghapdate .. agak-agak korangg rindu ?
acecehhhhhh mesti taklah kan ?

-kbhaii :)

2nd Butterfly Giveaway by Intan Wandalaara

2 comments:

yuhuuuuu ..
*buat muka kiut sambil lambai-lambai~
intan wandalaara ? 
kenal ? 
ofcoz kenal kannn ? 
yuhuuuu orang kampung , blogger nih buat 2nd contest .. okayy cool babe :)

*klik banner ~ 

TAG :
syaraemeera.blogspot.com
http://imdyingfrominsidebabe.blogspot.com/ 
http://rajafarah94.blogspot.com/ 

hope im lucky :) 
or maybe you all ~

Contest Edit Gambar Paling Ohseem By Pieyza and Arifah

1 comment:

yuyun memang tak reti nak edit-edit gambar nih ..
tapi oleh kerana ada hadiah untuk yang takpandai edit , okayy join ~

 
*klik banner ~

♥ dah follow semua syarat :)
♥ dah LIKE , ADD and FOLLOW sponsor :)

now , turn for the picture :
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-





yuyun takpandai takletak gambar original sebab yuyun taktau nak ubah muka yuyun macam mana jangan sampai nampak original sangat ~
*ayat macam bangla~

TAG :
semua yang belum join ~

-kbhaii :) 

Random Giveaway by Nabilah Said

1 comment:

disini GA disana GA ..
dimana-mana SENTIASA ADA GA :)
HAHAHA :)

*klik banner kalau nak join ~



list sponsor yang wajib diLIKE :)


sumpah ! ohsem seyh :)

-kbhaii :)

munirah che ahmad - first giveaway

No comments:

yuyun nak perfume tuhh boleh tak ?

acecehhhhhh -.-'

*klik banner kalau berminat nak join ~

tarikh tutup :
29 mac sebelum 12tengah malam 

-kbhaii :)

menangis untuk lelaki ? err -.- , perlu ?

1 comment:

dalam entri nih , segalanya hilang kannn ?
jatuh terduduk ~
dalam entri tuhh juga yuyun ada cakap , bila yuyun dah dapat kekuatan 
yuyun akan story ..
samada korang nak dengar atau tak , 
nak baca atau tidak ..
tuhh semua terpulang pada korang ..
kisahnya bermula begini ........

hari jumaat lalu , yuyun kandas masa test kereta .. okayy time tuhh dah down sangat ..sebab kesian dekat family kena tolong bayarkan duit untuk test lagi .. yelah yuyun kan tanggungan dorang dan yuyun masih seorang penganggur terhormat ..yang membuatkan mood yuyun lagi down bila encik pakwe cari pasal ..
YA ALLAH , dugaan ape kau bagi nih :/ ..

empat tahun yuyun curah kasih sayang dekat dia , tapi dia anggap yuyun tak matang .. 
dia cakap yuyun macam-macam , itulah , inilah .. time tuhh yuyun dah tak boleh kawal air mata nih dari mengalir ..tak sangka , yuyun boleh menangis untuk dia ..kalau yuyun tadah baldi , mesti penuh kan ? 
*gurau ~ ..

malam nih , 7.51 P.M , yuyun gaduh lagi dengan dia .. okayy yuyun taktau yuyun boleh bertahan sampai bila dan berapa lama lagi ..malam nih , yuyun menangis lagi untuk dia ..sumpah ! menangis gila-gila sampai penuh kolah dekat dalam bilik air tuhh *takde kait mait ~ ..

last-last yuyun fikir , yuyun dah tanak menangis untuk dia lagi lah .. nak menangis untuk oran lain pulok ~kehkehkeh~
yuyun sebenarnya sayang sangat dengan dia , cuma dia takleh faham yuyun ..yuyun nih sebenarnya :
1. manja 
2.gedik sangat ~bhaha :)
3.kuat cemburu 
4.suka naik angin , takbest naik aeroplane~
 sepatutnya , dia dah faham yuyun nih macam mane , tapi entah lah .. pada yuyun , kalau ada jodoh , insyaALLAH ada kaannn ? kan ?

BTW , i need to be strong .. bukan strong macam HULK ..wkwkwkwkwk :D 
ape pun yang berlaku , kita kena sentiasa senyum kan ?

-kbhaii :)

err -.-

No comments:







-kbhaii :'(

sumpah hilang dah kekuatan dalam diri nih ~

2 comments:

okayy frust sangat nih ..
dah lah tengah frust lepastuhh encik pakwe carik pasal pulak ..
memang jatuh terduduk lah mood yuyun nih ..

frust ape ? nanti yuyun story ..
yuyun perlu carik kekuatan dalam diri yuyun nih untuk cerita dekat korang ..
sumpah ! down sangat nih :'(


-kbhaii :'(

MegaGiveAway by Penmerah.com

No comments:

berdebar lah ..
esok yuyun test jpj .. okayy nak seram boleh tak ?
cettt , bukan tuhh yang yuyun nak story ..nanti dah lulus .
yuyun buat entri khas untukmu wahai lesen tercinta ~

first of all , yuyun nak berterima kasih kepada warga-warga kampung ..HAHA :)
acecehhhh .. taklah .. ofcoz kepada eika sebab tag yuyun .. kalau tak sure yuyun taktau ..
thank sayang :)

*klik banner ~

yuyun nak tag :

dia ,
sesiapa yang belum join lagi ..

*semoga rezeki aku or mungkin rezeki korang juga*

Segmen : Blog Reviewing by Haruno Hana

2 comments:

HARUNO HANA ?
siapakah dia nih ?
nak tengok ?


SUMPAH ! comel kan ? 
*kipas-kipas~
BTW , dia ajak yuyun join segmen dia ..


bagus jugak .. yuyun pun nak tambah follower jugak ..

*klik banner kalau korang nak naikkan trafik blog korang dan tambah follower jugak :)

yuyun nak tag :

SEMUA PEMBACA TEGAR BLOG YUYUN :)
acecehhhh ada ke pembaca blog tegar yuyun nih ?
kalau ada , yuyun dah kembang semangkuk nih ..
korang join okayy ^_^


menang PUPEL LIYANA GIVEAWAY

1 comment:

mimpi ke ?
 cubit-cubit pipi ~
sumpah tak percaya  menang dua GA dalam seminggu nih ..
bersyukur sangat-sangat :)
tapi entri yang nih yuyun nak cerita pasal menang GA pupel liyana ..
mula-mula refresh .. refresh punya refresh sampai lebam ..
tup tup tup , keluar entri dari kak pupel ..besar tajuk dia ..
"PEMENANG PUPEL LIYANA MEGA GIVEAWAY"



okayy , nampak ? 
see , time tuhh dah dupdap je ~
scroll punya scroll , dah sedih dah sebab takda nama yuyun ..
sekali yuyun scroll sampai lebam selammmmm ke dalam ..
acecehhhhhhh ..
ada nama yuyun lah .. sumpah happy walaupun hadiah beg tuhh yuyun tak dapat :(
okayy touching :'(

tapi nak tau yuyun menang ape ?


yuyun menang topup lah ..
acecehhhhh ..:)
yuyun nak berterima kasih kepada juri-juri yang cun tuhh ..
*kipas-kipas ~


dan ofcoz kepada kak pupel 


*comel kak pupel :)

nak singgah , klik > sini <
banyak info best tau :)