most most most importants after ALLAH and my family -.-

1 comment:

Upload Plaatjes.nl - Gratis al je plaatjes en foto's uploaden

hewhewhew .
andai dapat aku cium kau . memang gerammmmmmmmm ..
huahua ~
  today , 24 feb 2012 , 4.45 pm kita spent time together-together right ?
auchhhh bahagia ..
siap-siap punya siap seringkas habis sebab papa cakap nak datang naik motor kannnnnnnnnn ?
sekali datang naik kereta ..eishhhhhh meronta mama tau ..
meronta sebab takdapat nak manja-manja ...auwwwww ♥♥
masuk-masuk je kereta mama terus bukak tingkap then papa cakap "ape ingat kereta nih takde aircond ke ?" 
auwwwwwwww bengang sangat ..biasa takde bukak aircond pun ..HAHA :D

kita lepak pantai , tapi masyaALLAH panas sangat .. tak terkata panasnya ..
kita lepak dalam kereta je sebab ada aircond kannnnn ? HAHA :D
masa tuhh papa asyik cubit pipi mama je ..tau lah jeles sebab takde pipi tembam macam mama nih kan ?
asyik cubit pipi , jentik pipi mama ,cubit lengan ..okayy mama tau lengan mama gebuuuuuuu ..
HAHA :D 
lepastuhh mama cubit papa balik tapi mama cakap takbest cubit papa sebab takde isi kannnnnnn ?
HEHE ^_^ ..
kurusssss sangat lah kau sayang ..tapi mama rasa kita sweet kannnnn hari nih ?
auwwwwwwww ♥♥
sayang takde snap gambar sebab papa takminat sebab papa kata papa dah cukup hensem dah ..werkkkkkkkkkk cair taik telinga mama ..
tetiba tengah gurau-gurau , hujan lebat sesangat ..
nasib kita naik kereta kannnn ? kalau kita naik motor , papa kata "balik berong lah jawabnya"
lencunnnnn ..
kita lepak lama sangat sampai mama sempat potongkan kuku papa ..kelakar gila ..
manja sangat .. gedik !
then , kita balik ..
papa suka berlagak boleh naik bukit tinggi tuhh takde mati-mati enjin ..
okayy papa dengki kan ..
lepastuhh papa saja je usha-usha minah depan mama ..wewiiiiiiiitttttt ..
siot tahap beruk ..
mama pun nak jugak usha ..mama cakap " pa, kalau ada jantan kat tepi tuhh slow sikit ehh , nak usha sat" ..
papa cakap "dapat ke?" 
okayy jangan cabar ..
sampai-sampai rumah , stay lama dalam kereta sebab hujan tak berhenti-henti ..
mama cakap " nanti balik tutup tingkap rapat-rapat ,terus balik , jangan usha-usha"
HAHA :D . papa kata "tak-tak" ..
BTW  ,the end ..
auwwwwwwwwww bahagia sangat lah kannnnnnnnnn ?kalau kita dah gaduh ..teruk sangat tapi bila baik ,
bahagia sangat ..

MNF , you are my lovely after ALLAH and my family ..
hope kita kekal ke akhir hayat ♥
I ♥ YOU MNF

Contest blog tomeyh momeyh

No comments:

diinvite oleh cik owner contest ..SEHA ..
wahhhhh .. hadiah misteri lah ..
saya suka .. saya suka ..
sebelum tuhh yuyun nak tanya blog yuyun nih tomeyh momeyh tak ?
mesti lahhhhhhh tak kan ? HAHA :D



*klik banner kalau nak join

syarat-syarat beliau yang yuyun dah buat :


- Follow blog Saia , Joe , Sai ( wajib )
- Like Fanpage [ joey Aten ] ( wajib )
- terbuka kpada smua jenis manusia :p (boy & gurl )
- Ltakkan Banner berlink n Buad eNtry b'tjuk "Contest Blog Tomeyh Momeyh".. (Tuto Banner berlink)
- Tag skurangnye 2 0rg dan pastikan mereka tahu ( sunat je//heee )
- Follow n like sponser ;] ( wajib )
- Postkan Link entry di kotak komen smaada di blog Joe , Seha / Sai
-Link yg betol , PLzz sertakan ID bLog & ID Fb ( wajib )




yuyun taknak tag ..
HAHA :D

Contest : The Best Tag Line By Cart Kartika

3 comments:

hewhewhew ..
hujan pulak .. macam tau-tau je yuyun belum mandi lagi kan ?
hikhokhikhok ~
nampak banner kat bawah nih ?
that`s mean yuyun join contest lagi ..
kan yuyun dah kata yuyun akan bergiat aktif semula dalam arena perfileman contest nih ..
hewhew ..

*klik banner kalau nak join


syarat-syarat beliau :



1. warganegara malaysia

2. wajib mempunyai blog / website

3. follow blog ni

3. like page Cartieca's Story (jika ada facebook). klik SINI

4. follow me on twitter (jika ada twitter). klik SINI

5. buat satu entry bertajuk 'Contest : The Best Tag Line By Cart Kartika'

6. letak banner di atas kemudian linkkan ke entry ni.

7. letak header blog yang terdapat tag line blog anda @ buat satu tag line lain.

8. huraikan secara ringkas tapi menarik tentang tag line anda =)

9. tag tiga rakan blogger lelaki dan tiga rakan blogger perempuan.

10. komen dan tinggalkan link ke entry ni serta nyatakan kategori anda.

11. penyertaan terbuka kepada dua kategori : kategori lelaki dan perempuan. 

12. dua pemenang akan dipilih bagi setiap kategori.

♥♥♥yuyun dah follow semua syarat ♥♥♥♥



header yang dipertaruhkan :



huraian disebalik tagline :




Cinta adalah sesuatu yang indah dan unik anugerah dari Ilahi.  Kita diberi peluang untuk menilainya dan pergunakanlah peluang yang diberi dengan sebaik-baiknya untuk melahirkan satu larian cinta yang indah. Seindah waktu ia diciptakan.



yuyun tag :

SEMUA BLOGGER YANG BELUM JOIN ..SEBAB KALAU YUYUN TAG PUN KORANG BELUM TENTU NAK JOIN KAN ? SO , SESAPA YANG DAH BACA , JOM JOIN ..

Hot Blogs' Contest by Manja

2 comments:

ehhh twitter mane yuyun ? rajin pulak nak hapdate blog ? siap join contest lagi ?
acecehhhhhhhhhh sibuk je kome semua nih ~
asekkkkkkk asekkkkkkk asekkkkkk nak tukar channel je , APE CELOP !
*HAHA TAKLAYAN CERITA NIH ..

hari nih dengan berbangganya yuyun mengisytiharkan yang yuyun akan bergiat aktif dalam 
arena perfileman contest nih ..
hewhewhew ~



*klik banner kalau nak join


syarat-syarat beliau :


Wajib Follow Manja tau . Follow (incase takdpt  :  Tekan join this site :)  ( tak yah risau , manja akan follow korang balik :D )
- Click Semua Icon cute ni tau      (MESTI)
- Buat entry tentang Hot Blogs Contest by Manja sertakan banner berlink & syarat .
- Tag 3 buddies \\PASTIKAN MEREKA TAU//
- Letak link entry korang kat comment box manja (incase tak dpt : letak je kat tagboard) 

semua nih copy dan paste je ..

hadiah dea ? jangan ditanya ..memang superb lah ..

nak tag :
SEMUA PEMBACA BLOG YUYUN YANG BELUM BERKESEMPATAN JOIN ..
SUKE HATI NAK MENTION NAMA YUYUN KE TAK ..TERSERAH ♥

sejak berTwitter , blog semakin diabaikan ..

3 comments:

ohhhmmmmmmmjieeee ..
panas lah nak lepak kat blog nih . *kipas-kipas muka pakai tangan
wahhhhh ..engkek kebenooooo ye kau yuyun ? 
ops yun bukan engkek tapi cuma macam dah takde function kat blog nih .
err = =' ..*ada kang kena pelangkung dengan korangg

yuyun nak story pasal twitter ..
uoll tahu ke twitter tuh ape ?HEHE :D 
mestilah korangg tahu kan ? korangg lagi expert berTwitter dari yuyun .
tapi kesian kan tengok blog nih ? takterjaga dah . takda pembaharuan langsung kan ?
kalau doluuuuuu doluuuuu , ada je yang yuyun nak semakkan pemandangan korangg kan ?
HAHA :D 

korangg , berTwitter nih bagus bagi orangg yang rajin menghapdate status kat FB . yuyun penah jugak kena halau . err bukan kena halau sebenarnya*propa belaka. tapi yuyun terasa dengan status seseorangg manusia kat FB nih .
"kalau dulu , status kau lah yang paling aku suka LIKE , sekarang setiap 3 minit asyik status kau je ..aku rasa lebih baik kau stay kat twitter je"
perghhhhhhh gua terasa woooooo ..
kurang asam betul budak nih ! ops memang dea takda mention nems yuyun , tapi yuyun tahu dea maksudkan yuyun . ehhh nanti kau budak !
last-last yuyun ambik keputusan nak stay kat twitter je ..kalau yuyun nak tweet pun takda sapa nak marah ..
ehhhhh . panjang sangat ke yuyun cerita ? hok peduli hape eden ~

baby , baby sekalian . mai follow yuyun kat twitter , kalau rajin tweet sekali ..tegur-tegur lah .takguna menyombong . kan ? kan ? 
----------------->>twitter yuyun yang kebabooooooooooooommmmmmmmmmmmm<<-----------------

kenapa mesti macam tuhh ? macam pilih kasih je ?

2 comments:

disaat korang tengah baca entry nih , yuyun sudah berada di puncak gunung everest ~
LALALA~
ops , entry nih mungkin akan menyentuh sensitiviti korang ..
so , tolong sediakan tisu untuk lap airmata nanti ..
err = =' 

"ini tidak adil , tidak adil bagiku"

yuyun bukan jeleous tapi sakit hati ~
err = =' mencarut //
tapi kan korangg , yuyun memang takpuas hati larr sebab nampak macam rancangan pilih kasih ..
nih semua pasal GIVEAWAY ..
takpuas hati tuhh satu pastuhh yang menang tuhh semua blogger-II yang popular je ..
habis , blogger cabuk nih nak campak mane ? langsung tak dihargai penyertaannya ..
example , macam GA yang tetttt nih , alamak semua pemenang penuh dengan name blogger popular je ..
korangg sendiri tahu sape blogger popular kan ? 
ramai tapi kalau yuyun nak sebut semua jenuh kang korangg nak baca ^_^

"ingin ku gigit-gigit cuping telinga kecilmu"

memang , yuyun rasa memang nak gigit-gigit je telinga orangg yang buat GA sambil lewa ..
yang peliknye , pakai random.org tapi list pemenang penuh dengan name blogger popular yang follower beribu-beriban tuhh ..
okayy , bunyi macam jeleous kan ? tapi hakikatnya tak terdetik pun perasaan jeleous tuhh kat hati ..
cuma takpuas hati je ~

akhir kata , sorry kalau korangg terasa dengan kata-kata yuyun ..tapi memang tuhh larr hakikatnya ..

-kbhaii ^_^

Segmen : Saya Nak Header Free | Part 2

No comments:

Photobucket

kalau boleh yuyun nak :

" it`s all about everything // yuyun"

width pulak :
800x200 ..

-kbhaii ^_^

Kehidupan yang akan datang \\

2 comments:

orangg cakap rezeki tu ade dekat mane-mane ..
dekat tepi tong sampah pun ade rezeki ..
err = =' ..

TAHNIAH ! ehh korangg tanak cakap tahniah ke kat yuyun ?
acecehhh over kan ?
okayy lepasnih kalau korangg sakit ke , pening kepale ke ..
korangg datang jumpa yuyun tau ..hewhewhew ~
yuyun nak cakap yang yuyun dapat tawaran sambung belajar dalam diploma sains kesihatan ..
acecehhhhh ..HAHA :D
*gelak terabur please ^_^

exceli , yuyun taksangka pun yuyun dapat ..
hadoi ~ bile tengok je ..
alamakkkkk jururawt ke ?aisehhhhhh men ..
nanti yuyun story lagi ..

TAHNIAH ! TAHNIAH ~
ehh korangg kalau sakit jumpa yuyun tau ..
sihat terus taksakit-sakit lagi ^_^

-kbhaii ^_^

Kehidupan yang akan datang \\

No comments:

orangg cakap rezeki tu ade dekat mane-mane ..
dekat tepi tong sampah pun ade rezeki ..
err = =' ..

TAHNIAH ! ehh korangg tanak cakap tahniah ke kat yuyun ?
acecehhh over kan ?
okayy lepasnih kalau korangg sakit ke , pening kepale ke ..
korangg datang jumpa yuyun tau ..hewhewhew ~
yuyun nak cakap yang yuyun dapat tawaran sambung belajar dalam diploma sains kesihatan ..
acecehhhhh ..HAHA :D
*gelak terabur please ^_^

exceli , yuyun taksangka pun yuyun dapat ..
hadoi ~ bile tengok je ..
alamakkkkk jururawt ke ?aisehhhhhh men ..
nanti yuyun story lagi ..

TAHNIAH ! TAHNIAH ~
ehh korangg kalau sakit jumpa yuyun tau ..
sihat terus taksakit-sakit lagi ^_^

-kbhaii ^_^

I LOVE YOU SAYANG ♥♥♥

No comments:

tolong lembutkan hati dia

Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku


auwww sweetnye bait-bait lirik lagu ombak rindu nih ..sayang , saya memang takleh hidup tanpa awak ..

난 단지 당신을 사랑
that mean 'saya sayang awak sahaja'
huhuhu , sayang ~ hari nih 04.02.2012 ea ? auchhh today is the day ..
dah lama kot kita tunggu hari nih ..woooo keras punggung kita nak tunggu hari nih tiba *ape kaitan punggung?
biasalah , yuyun kalau tak merepek sehari rasa macam takmandi berhari-II ..*tipu~
mesti korangg tertanya-II , apalah yang yuyun membebel tapi takbagitau-II ..
nih hah dea ..








auwwww ♥♥kita sayang awak ♥♥

korangg , jangan cuba nak curik boprengg yuyun nih okayy ..yuyun lempang sampai biru pipi tuhh kang ..
HAHA :D

permulaan perhubungan bersama awak wahai my lovely 'kurus'♥♥ :
kita jadi kasih sayang awak since 04.02.2008 , ingat tak sayang ? kita kenal kat sekolah ..tuhh pun awak sibuk usha-usha kita dari tingkat atas blok 4 tingkat ..masa tuhh , kita ingat awak main-main je ..kembang kuncup kita masa tuhh tau ..auwwwwwww ♥♥ ..masa tuhh jugaklah kita terasa bengong sebub kawan dengan budak bawah kita , tapi kan hati dah sayang ....apa pun takleh buat ..sejak tuhh lah , kita sayang sangat-II dengan awak ..tapi masa tuhh , kita takberani nak kenalkan awak dekat family kita sebub kita takyakin dengan hubungan nih ..lame jugak kita biarkan hubungan nih berlalu kan ? masuk tahun yang ketiga ,saya dah berani nak kenalkan awak dengan family tuhh pun awak yang mintak ~ , mula-mula cuak jugak , awak pun sama jugak kan sayang ?risau takut ayah takterima , risau ayah asyik tengok dengan pandangan takmenyenangkan kan ? chill sayang , ayah memang macam tuhh :) tapi alhamdulilah , ayah ibu boleh terima kehadiran awak sayang ..kita bahagia sangat ~until now ..now , now , and forever ♥♥

kita tahu dalam hati awak sekarang 'menyampahnya aku dengan perempuan nih' , okayy kita boleh tahu isi hati awak macam mane , walaupun awak rahsiakan ..awak , kalau awak taksuka kita bagitau je wak , kita tak kesah ~ sebub awak sendiri tahu kan ? kita susah nak kawal emosi kita ..kadang-kadang terbodohkan awak , terbongok kan awak , tersinggung perasaan awak dan banyak lagi lah yang ter ter nih*ganasnye kita .. kita mintak maaf tau ..kita tahu mesti awak taktahan dengan perangai kita ..nama je dah 18 tahun tapi perangai macam budak-budak kan ?tape awak cuma perlu bagitau je saya okayy ^_^ ..

cinta sejati mendengar apa yang tidak dikatakan ,
mengerti apa yang tidak dijelaskan ,
sebab cinta tidak datang dari bibir , lidah atau fikiran melainkan 
dari HATI ♥♥

awak tahu tak , gambar yang kat atas tuhh , kita cuba buat dengan seikhlas hati kita ..see , buruk , comot semua kan ?tape janji awak boleh faham cinta yang datang dari kita ..takde gambar tuhh pun takpe kan ?hubungan kita tetap kekal seperti biasa ..
maaflah , kita takleh nak bagi awak apa-apa pun tapi kita rasa kasih sayang kita dah lebih dari cukupkan ?HEHE :) 
sayang , saya nak awak tahu yang saya sayang sangat dengan awak ..kita tahu kadang-kadang kita control awak sampai kita rasa kita puas hati ..maaf ~
awak , kita nak ucap terima kasih sangat-sangat sebub sentiasa hade dengan saya walau dalam saat ape pun ..
kita sayang awak selamanya ♥ 







THANK FOR EVERYTHING PAPA ^________^ , 
I LOVE YOU SOOOOOO DAMMMMM MUCHHHH ...

언제나 당신을 사랑
nurul shafiqah binti jamaludin

andai dapat aku lelaki macam 'amir ashraff'

4 comments:

arghhhhhhhhh ..
kena pulas kat telinga lah kan kalau farhan tau pasal nih ..
HEHE :D ..
tapi kan nak buat camanooo ..
tuhh lah sape suruh caring plus loving sangat ..
kan aku dah terjatuh cintooo ♥♥ ..
 
btw , pasti dikau tertanya-tanya siapakah amir ashraff A.K.A aiman ..
err = =' tertanya ker ?
sebenarnya yuyun dah fall in love larr dengan jejaka nih ..
fall in love sebab cara dea yang caring , loving , nakal tuhh ..
tuhh propa je ~
auwwwww ♥♥ 

ishhhh ....
kalau larr yuyun dapat dea ..memang yuyun akan genggam dea ketat-ketat sampai dea lemas ..
memang yuyun takkan lepaskan dea ..
ohhhhhhh amir ashraff A.K.A aiman 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sayang ? nape you rapat-rapat ngan perempuan lain ? 
i jeles ~
.
.
.
.

nih kenapa pandang perempuan lain macam tuhh ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
auwwwww ♥♥
sweet nye you ..malam nih datang mimpi i okayy ~

HAHA :D 
syok sendiri kan ?
peduli hapoooooooo .....
lalala~
 
-kbhaii ^_^

SEGMEN : pengomen tegar by fyqa comel

3 comments:

salah satu cara nak menyokong plus mendukung blogger ..
cara nya adalah menjoinkan diri dalam segmen yang banyak dibuat dan rasanya terhangat dipasaran black market ..err = =' ..
kalau bab merepek serah je kat aku  ~

okayy , disebabkan owner segmen nih perasan diri dea comel ..tapi memang comel pun ..
kembang larr tuhh kan ?
yuyun pun nak join sini okayy ..




*klik banner sebab fyqa nih comel ..HEHE :D



syarat-syarat :

1. Korang copy banner tuu tak pun copy ja url banner tuu dan tepek dalam post korang. Jangan lupa tulis tajuk besau-besau SEGMEN PENGOMEN TEGAR BY FYQA COMEL. Okay Fyqa comel tuu abaikan. Kalau letak aku kembang semangkuk, bhahahah. Gelak terabur please :DD Mudah kan?
2. Korang link kan post segmen dekat komen blog aku. Sertakan dengan link profile korang. Contoh aku punya, klik wei > Fyqa Comel, Thanks :D < MAAF, mungkin agak keterlaluan -,-
3. Tag lah kepada kawan kau yang free tuu join segmen aku. Tiada paksaan jugak. Peace :p
4. Korang follow blog aku yang comel nih. Ewww >,< Tiada paksaan sebab aku tak batak follower ramai-ramai. Peacee :p 5. Like fanpage aku untuk tujuan bagi sokongan dekat aku dalam dunia blog. Here bebeh > Blog Anak Munsyi <
6. Death line segmen : 14Feb2011. Sama dengan tarikh contest awek hot 2012. Senang serentak sekali gus, teeeheheh ^_~



mai ramai-ramai join segmen nih ..

-kbhaii ^_^ 

kenangan bersama farhan si kurus keding "

3 comments:

pesan boprengg yuyun ,
soh ajar korangg mengeja ..HAHA :D 
takde larr , yuyun semalam gurau-gurau empat tahun punya ..
so , yuyun pun mengeja larr setiap ayat yang yuyun nak cakap tuhh ..
sampai si farhan nih cakap ..'jangan nak mengarut larr sayang'
HEHE :D 

ala papa , mama nak manje-manje je ..
lagi sekali farhan cakap yuyun 'menjengnye dia'
menjeng=manje@mengade
yuyun pun cakap larr 
'ala menjeng ngan papa je ..'
HEHE :D
malam semalam is the best night larr sayang ..
kita kadang-kadang gaduh ..kadang-kadang baik ..
auchhh tuhh lagi mengeratkan hubungan kita kan ?
nak tau ape yang yuyun mengeja dengan farhan tak ?

O for okay larr ..
C for comel  ..
F for farhan ..
S for shafiqah yang comel kiut miut ..
bile tang ayat kat  nih , farhan cakap ..
'aah memang comel cute pun ..
auwwwwww terharu larr ..

ehhh ade suara sumbang larr ..
'elehhh jeles lettew'
HEHE :D

papa , mama nak papa tau yang mama sayang papa sangat-sangat ..
sampai sekarangg sayang mama kat papa takpernah berkurang ..
I LOVE YOU 

CONTEST : Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!

1 comment:
cik bunny lagi ..
sebelum nih takde rezeki ..
mane tau yang nih adew rezeki larr kan ?

*klik banner kalau nak join ..

senarai sponsor :

Eza Stories: Blog
Angelfire Shops: Blog (tak wajib follow) / Fanpage
Pashmina Wardrobe: Fanpage
Syazwani: Blog / Fanpage
Sejuta Rasa Mak Usu: Blog / Fanpage
Gojez Houz: Blog / Fanpage
Ajriya Amran: Blog
Nia Ryani: Blog
Niena Sofea: Blog / Fanpage
Miss Lovouis: Blog
Mosumart Design Enterprise: Fanpage
Dyahaha: Blog
Aisyah Hashim: Blog
Sho Reen: Blog / Fanpage
Nur Zulaikha: Blog / Fanpage



tag :
SEMUA BLOGGER YANG BELUM JOIN CONTEST CIK BUNNY 
-kbhaii ^_^ 

CONTEST : Pupel Liyana Mega Giveaway

5 comments:

lebih dari 50 hadiah bakal dimenangi ..
hikhok ..

*klik banner kalau nak join ..

senarai sponsor : 

  • Pupel Liyana
  •  ( 2 x Ohsem Handbag Bernilai RM50 Setiap Satu)
  • Arif
  •  (3 x Full Template Design & 3 x Vector)
  • CicakJawaz
  •  (1 x Kasut Preloved Nose & 1 x Baju)
  • Zaihazra
  •  (1 x Header & 1 x Template Blog)
  • Syamina
  •  (1x Wang Tunai RM10, 1 x  Rantai Basikal) 
  • Eyza
  •   (4 x shawls, 1 x  pin ribbon, 1 x clip shawl)
  • Lulu Caldina
  •  (2 x sticky post entri 24 jam di Lulu Pages)
  • Qma Shop
  •  (1 Perfume Paradise - Set Mini 8ml (TYPE B)
yuyun nak cakap yang yuyun dah follow , LIKE senarai sponsor ..tapi ade setengah sponsor tuhh takleh nak follow sebab dea private kan blog dea ..yang pasti yuyun dah jujur cuma takdapat kerjasama je ..yang add friend kat FB tuhh nanti yuyun add bile masalah block yuyun dah okayy .. 
yuyun nak tag :
 SEMUA PEMBACA BLOG YUYUN ..MAI LARR JOIN OKAYY

hope ade rezeki ..
-kbhaii ^_^ 

CONTEST : Contest Blog Gorgeous by Raraa

No comments:

hope adew ong bile yuyun join contest nih ..

*klik banner ..

syarat-syarat :
  • Terbuka kepada follower Raraa . FOLLOW
  • Like Fanpage Raraa CLICK
  • Like post ni dan klik semua icon cute ni 
  • Buat entry tentang Contest Blog Gorgeous by Raraa sertakan banner berlink & syarat 
  • Tag 3 buddies // pastikan mereka tahu
  • Letak link entry korang di  kotak komen Raraa yang cute ni hehe 
tag :
semua pembaca blog yuyun nih .. 
-kbhaii ^_^ 

CONTEST : Awesome First Giveaway by Lysa and Fieka

1 comment:

hikhok ..
join lagi ..
hadiah dea superb ♥

*klik banner kalau nak join 

yuyun dah LIKE dan FOLLOW senarai sponsor cuma yang ADD FRIEND tuhh ade masalah sikit ..kena block ,biasa lerr kan ? HEHE :D

TAG : 
kechik
teyha

-kbhaii ^_^

CONTEST : AWESOME GIVEAWAY by Farez Shah

No comments:

hewhewhew ..
pandai kak yana tag yuyun ea ?
cubit kang ~
tape , yuyun join jugak okayy ..

*klik banner kalau nak join ~

senarai sponsor :
  • Farez Shah 
yuyun nak tag :

semua pembaca blog yuyun , boleh tak ? 
kang main pilih-pilih tanak pulak join ..so , sesape yang dah baca meh larr join ..klik banner kat atas tuhh okayy .. 

CONTEST: 1st Giveaway By Ratu and Queen

4 comments:

malam nih malam contest se-Blog ..
okayy tuhh yuyun je~
HAHA :D

*klik banner kalau nak join ~

syarat dea simple dan hadiah dea ?
woooooooaaaaaaaaahhhhhhhh giler best larr kan ..

syarat :

1.follow blog Queen & Ratu [✓]
2.letakkan banner GA dan linkkan ke entry ini [✓]

3.Buat satu entry yang bertajuk "1st Giveaway by Ratu & Queen [✓]

4.tag 3 blogger lain ,dan pastikan dorang tahu []

5.selesai buat entry ,tinggalkan link entry di kotak komen []

 tag :

-khaii ^_^