CONTEST : Pupel Liyana Mega Giveaway


lebih dari 50 hadiah bakal dimenangi ..
hikhok ..

*klik banner kalau nak join ..

senarai sponsor : 

  • Pupel Liyana
  •  ( 2 x Ohsem Handbag Bernilai RM50 Setiap Satu)
  • Arif
  •  (3 x Full Template Design & 3 x Vector)
  • CicakJawaz
  •  (1 x Kasut Preloved Nose & 1 x Baju)
  • Zaihazra
  •  (1 x Header & 1 x Template Blog)
  • Syamina
  •  (1x Wang Tunai RM10, 1 x  Rantai Basikal) 
  • Eyza
  •   (4 x shawls, 1 x  pin ribbon, 1 x clip shawl)
  • Lulu Caldina
  •  (2 x sticky post entri 24 jam di Lulu Pages)
  • Qma Shop
  •  (1 Perfume Paradise - Set Mini 8ml (TYPE B)
yuyun nak cakap yang yuyun dah follow , LIKE senarai sponsor ..tapi ade setengah sponsor tuhh takleh nak follow sebab dea private kan blog dea ..yang pasti yuyun dah jujur cuma takdapat kerjasama je ..yang add friend kat FB tuhh nanti yuyun add bile masalah block yuyun dah okayy .. 
yuyun nak tag :
 SEMUA PEMBACA BLOG YUYUN ..MAI LARR JOIN OKAYY

hope ade rezeki ..
-kbhaii ^_^ 

5 comments:

  1. banyak gilerrr kena like~

    papepun good luck :)

    ReplyDelete
  2. @Yana Libra
    tau tape ..lenguh plus sabar jugak larr ..eishhhh kang tak like mana tau rezeki kita ..auwwwwwww ♥

    ReplyDelete
  3. selamat malam Isnin.. =.=
    saya datang dari segmen yang same. jom singgah ke blog saya. =.=

    syiedalikes.blogspot.com
    lovestory313.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hye, pupel datang sini nak check entri pupel liyana mega giveaway. gud luck ye :)

    ReplyDelete

tinggalkan ayat manis korang :)