NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah



Saya join Nikon GiveAway by Ieqah Blog Gajah kerana saya sangat meminati barangan nikon .. fuhhh kalau dapat kamera nikon dslr pun cntik :* .. kalau ieqah baik hati , kamera nikon dslr satu*macam minta makan dekat kedai mamak pula kan ?* .. saya sangat memerlukan pendrive kenapa ? kenapa ? sebab tak kira nak juga pendrive tu :) cik ieqah baik pilih yuyun*sambil pegang pisau* .. heeeee~gurau je :) 
apa2 pun , yuyun harap yuyun bernasib baik sebab pendive tu sangat omeyyy ♥

7 comments:

  1. http://bakul2011.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

    hye salam knln

    ReplyDelete
  2. Hi. Kite datang dari sini.
    http://misschillax.blogspot.com/2012/06/1st-ga-nikon-giveaway-by-ieqah-blog.html
    All the best okey :D

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yg sama

    semoga berjaya...

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

    ReplyDelete
  4. miss shippy dtg sini dri segmen yg sma :)

    niceee blog sukeee sgt3..cuteee ><

    done followed!!!jemput ke blog shippy :)

    http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

    ReplyDelete
  5. hai.. ..takutt akak bacaa entri ni..siap de pisauu agy ye..
    maceh join si omeyyy...
    omeyy tol entriii yuyun mcm owner nyee..
    good luck

    ReplyDelete
  6. hye! singgah dari GA yang sama..

    http://fieka-lolipop12.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

    ReplyDelete
  7. @IEQAHhamboi , jangan takut .. pisau mainan je tu :) ngee~ ..wahh omeyy ? malu ni*kembang semangkuk* :) hope yuyun dapat pendrive tu ..

    ReplyDelete

tinggalkan ayat manis korang :)